Інформація щодо замінування усіх ТРЦ Києва виявилася хибною — Події

Інформація щодо замінування усіх ТРЦ Києва виявилася хибною - Події

Фото: Изображение Franz P. Sauerteig с сайта Pixabay

Інформація щодо замінування усіх торгово-розважальних центрів Києва виявилася хибним викликом. Про це 5 вересня повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

— Як і очікувалося, інформація щодо замінування усіх торгово-розважальних центрів Києва виявилася хибним викликом, — йдеться у Telegram-каналі КМВА.

Окрім того, у ніч на вівторок поліція отримала повідомлення щодо замінування всіх вокзалів Києва та деяких медичних закладів. Після ретельної перевірки ця інформація також не підтвердилась, розповів Попко.

Начальник Київської міської військової адміністрації закликав мешканців столиці зберігати спокій. За його словами, безпекова ситуація в Києві контрольована, “паніка, хаос, страх — цього хоче ворог. Але не отримає”.  

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко увечері 4 серпня повідомив, що поліція столиці отримала інформацію щодо замінування всіх торгово-розважальних центрів Києва. Він нагадав, що 1 та 4 вересня були хибні мінування усіх середніх шкіл Києва.

Джерело