Жертвою удару по центру Києва стала вагітна співробітниця Goodwine — Події

Жертвою удару по центру Києва стала вагітна співробітниця Goodwine - Події

Фото: facebook.com/goodwine.ukraine

Внаслідок атаки росіян дронами-камікадзе по житловому будинку у Києві загинула сомельє Goodwine Вікторія. Про це повідомила прес-служба компанії.

— Сьогодні ми втратили Віку, нашу сомельє, неймовірно хорошу і чуйну людину, частину нашої родини. Шість років тому Віка стала сомельє магазину Goodwine на Мечникові. Вона була єдиною дівчиною у відділі, але ніколи не виявляла слабкості, для неї не було складних завдань, викликів. Вона щиро любила вино та свою роботу, — йдеться у повідомленні.

У компанії також підтвердили, що дівчина чекала на дитину. Жертвою удару також став її чоловік Богдан. Подружжя знайшли мертвими у будинку, зруйнованому військами РФ.

— Сьогодні її тіло знайшли в обіймах із коханим чоловіком Богданом та котом у будинку, куди прилетів російський дрон. Вони чекали на дитину. Ми шалено любили Віку. Впевнені, любили й ви. Важко підібрати потрібні слова. Але скажемо фразу Віки, яку вона постійно повторювала: «Треба менше себе шкодувати». Такою сильною ми запам’ятаємо її. Назавжди, — наголосили у Goodwine.

Вікторія була сусідкою телеведучого Єгора Гордєєва. Він написав, що особисто був незнайомий із дівчиною.

Масованій атаці Київ зазнав ранку, 17 жовтня. Росіяни випустили містом 28 дронов-камікадзе, з них — 5 безпілотників потрапили в житлові будинки та інші цивільні об’єкти. Жертвами Росії стали лише чотири особи. Ще 19 громадян отримали поранення.

Джерело