Жительку Вінниці поліція Львівщини затримала за вербування повій для роботи за кордоном. ФОТО | Події

Як встановили правоохоронці, 26-річна жителька Вінниці організовувала виїзд дівчат у країни Західної Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії (надання інтимних послуг).

Для цього вона створила сторінку в одному з месенджерів, де спілкувалась з потенційними «клієнтками» та проводила з ними переговори, а в подальшому — перевозила дівчат через кордон та доставляла до місця призначення.

Оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини спільно з співробітниками 7 прикордонного загону затримали зловмисницю в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України в Яворівському районі під час спроби перетину державного кордону України з Республікою Польща. В автомобілі перебувало двоє дівчат, яких вона повинна була доставити в одну з європейських країн.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та обрання їй міри запобіжного заходу. Автомобіль, яким зловмисниця перевозила дівчат, вилучено.

За матеріалами поліції Львівської області

Источник