На Буковині у двох ДТП загинула 38-річна жінка та постраждав 15-річний хлопець. ФОТО | Події

До поліції надійшло повідомлення про те, що по автодорозі Н-03 із сполученням Житомир-Чернівці, в адміністративних межах села Магала, трапилася аварія з потерпілою.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП, слідчо-оперативна група відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 46-річний житель Хмельницької області, керуючи вантажівкою «МАН», допустив наїзд на 38-річну місцеву жительку та поїхав з місця пригоди.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди буковинка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Тіло загиблої поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП швидко встановили місце перебування водія. Транспортний засіб співробітники поліції вилучили.

Цього ж дня, ще одна автопригода з потерпілими трапилась, на вулиці Головній в обласному центрі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Попередньо поліцейські з’ясували, що 48-річний житель села Чагор, керуючи автомобілем «Fiat Doblo», допустив наїзд на 15-річного пішохода.

Внаслідок аварії неповнолітній житель села Чагор отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до лікарні.

Тривають слідчі дії.

За матеріалами поліції Чернівецької області

Источник