На Житомирщині поліцейські затримали зловмисника, який кілька разів вдарив людину сокирою | Події

До поліції надійшло повідомлення про травмування 45-річного жителя Березівської громади. На місце події прибули правоохоронці відділу №1 Житомирського райуправління та медики швидкої. З допомогою випадкового свідка поліцейські затримали причетного на місці.

Потерпілого було негайно госпіталізовано, йому проведене хірургічне втручання. Лікарі діагностували у чоловіка численні травми голови.

Вже під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці слідчо-оперативної групи відділу поліції №1 Житомирського РУП встановили, що того вечора вдома потерпілий чаркував з товаришем. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, у ході якого гість схопився за сокиру і спричинив кілька ударів опонентові. На крик співмешканки потерпілого, яка стала випадковим свідком події, прибіг сусід, який і затримав нападника.

На місці події правоохоронці вилучили знаряддя вчинення правопорушення.

Відтак слідчі затримали 45-річного жителя Березівської громади та повідомили йому про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

За матеріалами поліції Житомирської області

Згідно з чинним законодавством за таке діяння чоловікові загрожує від 10 до 15 років ув’язнення

Источник