На Луганщині росіяни облаштували військовий шпиталь у багатоквартирному будинку з мешканцями — Події

На Луганщині росіяни облаштували військовий шпиталь у багатоквартирному будинку з мешканцями - Події

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У Лисичанську Луганської області російські окупанти облаштували військовий шпиталь у багатоквартирному будинку, де мешкає цивільне населення. Про це повідомляє Гештаб ЗСУ.

— Російські окупанти продовжують розміщувати військові шпиталі у будинках із мирними жителями. Так, у місті Лисичанськ Луганської області російські окупаційні війська облаштували військовий госпіталь у багатоквартирному будинку міста, де зараз мешкає цивільне населення, — розповіли у штабі.

Також повідомляється, що в населеному пункті Нижні Сірогози Херсонської області російські солдати перемістили хворих цивільних людей з лікарні до приватних будинків, розташованих поряд, щоб звільнити палати лікарні для прийому поранених військовослужбовців окупаційних військ.

Раніше стало відомо, що з наступного року в лікарнях на тимчасово окупованих територіях російські загарбники вирішили приймати українців, які не мають медстрахування як іноземців. Іншими словами, багато людей, які не захотіли одержувати паспорт РФ, залишаться без медичних послуг.

Джерело