На Рівненщині жінка втопила в кар’єрі двох своїх малих дітей — Події

На Рівненщині жінка втопила в кар'єрі двох своїх малих дітей - Події

Фото: vodres.gov.ua/Фото ілюстративне

Трагедія сталася в четвер, 24 червня, у селі Сопачів Вараського району. Близько 11 години 42-річна місцева мешканка разом із синами шести та семи років пішли до місцевого кар’єру купатися. Там вона й втопила дітей. Про це повідомили у ГУНП у Рівненській області.

Рятувати дітей кинувся 37-річний батько. Одного із синів він зумів дістати самотужки. Але на жаль, реанімаційні заходи не дали результату — хлопчик помер. Іншу дитину дістали водолази.

Із 42-річною жінкою спілкувалися слідчі із залученням профільних спеціалістів. У скоєному вона зізналася. За процесуального погодження із Вараською окружною прокуратурою слідчі повідомили їй про підозру у вчиненні умисного вбивства двох малолітніх осіб. Вирішується питання про обрання жінці запобіжного заходу.

Подробиці дізналися журналісти «Суспільного». Одразу після того, як діти втопилися, жінка прийшла до односельчанки і розповіла що зробила. Сказала, що одного тримала під водою, доки той не перестав пручатися. Потім молодшого відвела на край кладки і штовхнула у воду, знаючи, що той не вміє плавати. Далі спокійно стояла і спостерігала, як тоне її син.

На Рівненщині жінка втопила в кар'єрі двох своїх малих дітей - Події

Джерело