СБУ про підрив російського пропагандиста Прилепіна: Бавовна палала і палатиме — Події

СБУ про підрив російського пропагандиста Прилепіна: Бавовна палала і палатиме - Події

Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Українські силовики відмовилися підтвердити чи спростувати причетність до підриву російського пропагандиста Захара Прилепіна. Водночас Служба безпеки України нагадала, що за військові злочини проти України на російських окупантів чекає справедлива відплата. Про це пише » Українська правда «.

— Офіційно ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати причетність СБУ до того чи іншого хлопка, який трапляється з окупантами та їхніми поплічниками. Водночас, як раніше неодноразово зазначав голова СБУ Василь Малюк, для росіян, які принесли на нашу землю війну, загибель людей та насильство, хлопець палав, палає і палатиме!, — заявили у прес-службі СБУ.

Як зазначили у відомстві, про якусь причетність до подібних випадків у спецслужбі зможуть розкрити лише після перемоги України у війні з росіянами.

– Тому смерть – це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам. Про те, хто стоїть за тим чи іншим випадком – чи зможемо говорити вже після нашої перемоги. Яка однозначно незабаром настане, — йдеться в
заяві.

Йдеться про замах на російського пропагандиста та члена партії «Справедлива Росія» Захара Прилепіна, скоєний 6 травня. Невідомі підірвали автомобіль, у якому перебував пропагандист. Інцидент стався у Нижегородській області РФ. У результаті Прилепін перебуває у тяжкому стані у реанімації.

Російські силовики заявили про затримання кількох осіб, яких підозрюють у причетності до підриву. За даними російського Слідкому, один із них нібито виявився українцем і він визнав свою провину.

Джерело