Святкували день народження 2-річного сина: подробиці аварії на Вінниччині, в якій загинула ціла родина — Події

Святкували день народження 2-річного сина: подробиці аварії на Вінниччині, в якій загинула ціла родина - Події

Фото: t.me/dsns_telegram/20558

Смертельна автотроща, яка сталася на дорозі поблизу Бродецького Вінницької області, забрала життя 12 людей. ВАЗ зіткнувся із вантажівкою, багатотонним лісовозом. Староста села Бродецьке Ігор Ткачук розповів KP.UA подробиці тієї трагедії.

— Усі загиблі — члени однієї родини. 23-річний Руслан був за кермом. Також у салоні були його дружина, 2-річний син, брат Дмитро з дружиною і чотирма дітьми, неповнолітня сестра, теща та кум — хрещений його сина. Того дня вони святкували день народження того 2-річного хлопчика. Випили, закусили, а потім, очевидно, вирішили відвезти додому кума у сусіднє село. Чому всі разом сіли в авто, а не поїхав лише водій — цього вже не скаже ніхто, — говорить Ігор Ткачук.

Ігор Ткачук розповідає, що родина ця була не дуже благополучна — багатодітна. Мати Руслана та Дмитра зловживала алкоголем. За це її свого часу позбавили батьківських прав, і ці хлопці виховувалися у дитбудинках та інтернатах. Але виросли тямущими та роботящими.

— Вони були висотниками — займалися обрізкою високих дерев, дрова людям заготовляли. Словом, без роботи ніколи не були. Гроші мали, купили собі по будинку, по машині. Діти завжди були одягнені, нагодовані, доглянуті, — розповідає староста.

Чи був Руслан напідпитку, коли сідав за кермо, покаже експертиза. Та найголовніше — як 12 людей влізло у п’ятимісний ВАЗ-2102? Ігор Ткачук пояснив, що оскільки у «двійки» великий багажник, туди вони доставили сидіння з іншого автомобіля. Саме там і сиділи всі діти.

Поховають усіх загиблих в рідному селі, ймовірно, у п’ятницю. Хоча результати розтину тіл будуть вже завтра, 24 серпня, підготувати такий масштабний похорон не встигнуть. Усі витрати та організацію взяла на себе місцева влада

Жахлива смертельна аварія сталася 22 серпня близько 19:30 поблизу села Бродецьке Хмільницького району Вінницької області. За попередньою інформацією слідства, внаслідок зіткнення ВАЗу із вантажним автомобілем DAF загинули водій легковика та 11 його пасажирів. Серед них — шестеро дітей віком від двох до 12 років.

Джерело