В Маріуполі пролунало декілька вибухів, Андрющенко говорить про велику кількість «200-тих» — Події

В Маріуполі пролунало декілька вибухів, Андрющенко говорить про велику кількість «200-тих» - Події

Фото: t.me/andriyshTime

Четвер  у Маріуполі та районі почався з гучних вибухів, після яких розпочалася пожежа за ТЦ «Порт-Сіті». Росіяни підняли в небо авіацію, повідомив в своєму телеграм-каналі радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

— Маріуполь. Дуже гучні вибухи. Мангуш. Район. Гучно. Вибух. Доброго ранку, — зазначив він.

Радник мера додав, що  після вибухів зафіксовано пожежу біля ТЦ «Порт-Сіті» (це руїни Торгового центру в Маріуполі) та в районі бетонного мінізаводу. Окрім цього, російські окупанти повідомили про можливий переліт «авіації».

— Після вибухів авіація, як стверджують окупанти, піднялася з напрямку Приморсько-Ахтарського та Ростовського в бік Запоріжжя, — додав Андрющенко.

Він також повідомив, що вибухи сталися в районі укріплень за “Волонтерівкою” Кальміуського району, де «трохи влучило в розташування окупантів».

— Що влучило — неясно, навіть цілком можливо що своє ППО впало. Але, буханки “200” вивозили  не одним рейсом, — наголосив він.

Міськрада Маріуполя раніше повідомляла, що окуповане місто перетворилося на чагарники. Трава в деяких місцях досягає метра, а техніки для покосу немає ні у людей, ні у російських окупантів. 

Джерело