В Росії під час тренувального польоту розбився військовий літак Су-24 — Події

В Росії під час тренувального польоту розбився військовий літак Су-24  - Події

Фото: telegraf.com.ua

Літак Су-24 під час виконання планового навчально-тренувального польоту у Волгоградській області зазнав аварії. Про це заявили у Міноборони Росії.

Су-24 здійснював політ без боєкомплекту, літак упав у безлюдній місцевості у Волгоградській області. До місця аварії направлено гелікоптери Мі-8 пошуково-рятувальної служби, додали в МО РФ, пишуть РосЗМІ. На борту були два члени екіпажу і поки не ясно, чи встигли вони катапультуватися чи загинули.

Пошкоджень на землі та жертв через катастрофу Су-24 у Калачівському районі Волгоградської області немає, повідомив представник адміністрації муніципалітету.

Відомо, що з радарів літак зник близько 19:00, а пізніше стало відомо, що що літаків упав у Калачівському районі Волгоградської області за п’ять кілометрів від хутора Ложки. Доля двох льотчиків станом на 21:30 залишається невідомою.

У Тверській області Росії увечері 23 серпня розбився літак. Серед пасажирів був засновник приватної військової компанії «Вагнера» ​​Євген Пригожин. Згодом у РФ підтвердили його смерть.

Джерело