Війська РФ завдали ракетного удару по Запоріжжю, є загиблі — Події

Війська РФ завдали ракетного удару по Запоріжжю, є загиблі - Події

Фото: facebook.com/DSNSZP

Під час вечірньої повітряної тривоги у Запоріжжі лунали сильні вибухи. Місто зазнало ракетного обстрілу з боку росіян. Про це повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв у своєму Телеграм-каналі.

— Ворожа ракета влучила у відкриту місцевість. На жаль, загинули чоловік та жінка. Ще одна жінка отримала поранення. Щирі співчуття рідним та близьким загиблих людей, – написав чиновник.

За його словами, внаслідок ракетного удару вибуховою хвилею вибиті вікна у багатоповерхівках та пошкоджено будівлю освітньої установи та супермаркету. Місцева влада розгорнула на місці події штаб допомоги — там працюють волонтери, психологи та екстрені служби міста.

Спочатку вторгнення РФ до України частина Запорізької області перебуває під тимчасовою окупацією росіян. Підконтрольна частина України, в тому числі обласний центр — регулярно обстрілюється. Ворог завдає ракетних ударів по житлових будинках та цивільних об’єктах у Запоріжжі та області, а також застосовує важку зброю. Жертвами російського обстрілу вже стали десятки мирних людей

Джерело