Вночі росіяни скинули авіабомбу на село у Харківській області, загинули двоє людей — Події

Вночі росіяни скинули авіабомбу на село у Харківській області, загинули двоє людей - Події

Фото: facebook.com/DSNSKHARKIV/Фото ілюстративне

Близько 02:30 в ніч на 15 жовтня росіяни вдарили керованою авіабомбою по селу Дружелюбівка Ізюмського району. Внаслідок «прильоту» зруйнований приватний будинок, сталася пожежа. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

— Загинули двоє людей – чоловік 57 років та 54-річна жінка. Ще одна жінка отримала осколкове поранення. Її госпіталізували в задовільному стані, — написав у Telegram очільник області.

Загалом протягом минулої доби російські війська обстрілювали населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Ізюмського районів. У місті Вовчанськ пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Крім того, під вогнем окупантів були Куп’янськ, Лиман Перший, Синьківка, Кучерівка, Іванівка, Кислівка, Берестове та ніші населені пункти. Авіаційних ударів зазнали Голубівка, Куп’янськ, Петропавлівка, Подоли та Піщане.

Олег Синєгубов каже, що на Куп’янському напрямку тривають запеклі бої. За добу ЗСУ відбили 10 атак ворога біля Синьківки та Іванівки, завдали ворогу відчутних втрат.

 

Джерело