У Херсоні затримано злочинця, який на вулиці жорстоко пограбував жінку. ФОТО | Події

Жертвою зловмисника стала 53-річна жителька одного з мікрорайонів обласного центру. Ввечері жінка поверталася з роботи додому, раптом до неї підбіг невідомий, ударом в обличчя збив із ніг, казав, що має зброю і може її застосувати. Зловмисник побив потерпілу та забрав сумку з банківськими картками, мобільним телефоном і ключами від квартири.

Свідком злочину став перехожий. Чоловік одразу звернулася в поліцію, детально описав прикмети нападника та напрямок, у якому він утік.

Оперативники Херсонського районного управління поліції опитали потерпілу, свідка та провели ретельний огляд території. Правоохоронці встановили місце, де зловмисник викинув деякі речі жінки. Під підозру потрапив 27-річний житель Каланчацької громади, який був неодноразово судимий за майнові злочини. Також стало відомо, що на момент повномасштабного вторгнення армії рф на територію України зловмисник утримувався в умовах Херсонського слідчого ізолятору.

Оперативники затримали підозрюваного у квартирі його знайомих, неподалік від району скоєння злочину. Під час огляду у чоловіка вилучили викрадені речі потерпілої. Про те, що має зброю, він вигадав.

Як розповів начальник Херсонського районного управління поліції Олександр Рогожин, слідчі повідомили фігуранту про підозру. Суддя підтримав клопотання слідчого та обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів. За скоєне зловмиснику може загрожувати від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

За матеріалами поліції Херсонської області

Источник