У Києві жінці повідомлено про підозру в організації підпільного грального закладу | Події

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру мешканці м. Києва у незаконній діяльності з організації та проведенні азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності з організації та проведення азартних ігор.

Згідно з матеріалами слідства, підозрювана облаштувала підпільний гральний заклад у Дніпровському районі столиці. Зокрема, в спеціально обладнаному приміщенні вона організувала проведення азартних ігор без відповідної ліцензії через інтернет.

Раніше в межах цього ж кримінального провадження детективи ТУ БЕБ у м. Києві повідомили про підозру ще сімом підозрюваним у вчиненні аналогічних дій щодо проведення нелегальних азартних ігор.

З метою забезпечення належної процесуальної поведінки підозрюваної, сторона обвинувачення звернулася до Печерського районного суду міста Києва з клопотанням про обрання їй запобіжного заходу у вигляді застави в сумі 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (242 240 грн.), яке задоволено судом у повному обсязі.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами Київської міської прокуратури

 

Источник