У Києві обрано запобіжний захід чоловіку, який побив товариша до смерті | Події

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшла інформація від лікаря бригади швидкої медичної допомоги про побиття чоловіка. Медики госпіталізували потерпілого з численними травмами. Невдовзі нещасний помер.

Під час проведення першочергових оперативних розшукових заходів, працівники відділу кримінальної поліції з’ясували, що під час вживання алкоголю, між чоловіками виник конфлікт. У результаті сварки зловмисник кілька разів вдарив металевим предметом потерпілого по голові. Коли останній впав, зловмисник зв’язав потерпілого скотчем та втік з приміщення.

Оперативники Святошинського управління поліції протягом кількох годин встановили особу і місцезнаходження правопорушника та затримали його. Ним виявився раніше не судимий 48-річний киянин. Вилучені під час проведення слідчих дій речові докази направлено на експертизу.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого, слідчі розпочали кримінальне провадження та повідомили фігуранту про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Києва

Источник