У Києві судитимуть дилерку, в якої під час затримання вилучили 12 кг психотропів. ФОТО | Події

Нагадаємо, у листопаді минулого року дільничні офіцери Дарницького управління поліції викрили 38-річну місцеву мешканку у зберіганні з метою збуту психотропної речовини у великих розмірах.

Тоді, під час комплексного відпрацювання Дарницького району дільничні офіцери поліції помітили автомобіль, який зупинився у лісопарковій зоні в безлюдному місці. Водійка іномарки дістала з багажного відділення запасне колесо та залишила на землі. Замість нього жінка поклала до багажника іншу автомобільну покришку, яка лежала у лісосмузі та почала рух. Правоохоронці зупинили її.

Під час огляду транспортного засобу, у покрищці запасного колеса поліцейські виявили 11 поліетиленових пакунків. Ще один пакунок знаходився у жінки в сумці. При спілкуванні з нею з’ясувалось, що в згортках знаходиться психотропна речовина «Альфа-PVP». Кожен пакунок важив близько одного кілограма. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події вилучила заборонені речовини.

Під час розслідування кримінального провадження поліцейські встановили, що жінка отримала гуртову партію психотропів для подальшого дрібного збуту в столиці. Висновок хімічної експертизи підтвердив, що вилучене є психотропною речовиною «Альфа-PVP» .

Слідчі за процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури оголосили фігурантці про підозру. Наразі досудове розслідування завершено та обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду справи по суті.

Обвинуваченій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

За матеріалами поліції Києва

Источник