У Києві затримано злочинця, який жорстоко побив охоронця маркету за просте зауваження. ФОТО | Події

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що невідомий сильно побив охоронця одного з супермаркетів Солом’янського району. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції.

Працюючи на місці події поліцейські встановили, що потерпілий зробив зауваження чоловікові, що зайшов до приміщення магазину у нетверезому стані. Той вийшов із супермаркету й через годину повернувся до крамниці з металевою палицею та почав бити нею охоронця, завдавши близько двадцяти ударів, після чого втік. Медики діагностували у потерпілого відкриту черепно-мозкову травму й струс головного мозку.

В ході проведення розшукових заходів оперативники територіального підрозділу протягом доби встановили та затримали нападника. Ним виявився 52-річний уродженець Донеччини.

Зловмисника затримано. Слідчі повідомили затриманому про підозру. Судом йому обрано запобіжний захід – безальтернативне тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Києва

Источник