У Львові чоловік у шкільному туалеті намагався розбестити дівчинку. ФОТО |

22.12.2021 13:00

У поліцію звернулась мати семирічної учениці другого класу однієї з львівських шкіл, яка повідомила, що невідомий чоловік зайшов у шкільний туалет, коли там перебувала її донька та намагався вчинити щодо дитини розпусні дії.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини. Орієнтування з прикметами зловмисника було передано всім правоохоронним органам. Наряд Національної гвардії України виявив чоловіка на одній із вулиць міста. Його одразу ж було затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Невдовзі слідчі за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлять 50-річному мешканцю Києва про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами ВК ГУНП у Львівській області. 

Источник