У Мелітополі росіяни виселяють із гуртожитку дітей, щоб селити туди загарбників — Події

У Мелітополі росіяни виселяють із гуртожитку дітей, щоб селити туди загарбників - Події

Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Щоб з комфортом розмістити поки що живу силу, а також своїх «трисотих», окупанти не зважають ні на що. Росіяни виселили дітей із гуртожитку Мелітопольського промислово-економічного коледжу (Запорізька область). Там розміщуватимуть російських окупантів. Про це повідомляє Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

— Щоб з комфортом розмістити поки що живу силу, а також своїх «трисотих», окупанти не зважають ні на що. Вони забирають навіть приміщення, де проживали діти. Так, у будівлі дитячого будинку у Приазов’ї влаштували військовий шпиталь. Також у гуртожитках мелітопольських закладів вищої освіти мешкають російські військові. А із гуртожитку Мелітопольського промислово-економічного коледжу виселяють дітей – там також облаштують місце проживання окупантів, – розповів мер міста.

Раніше Федоров розповідав, що російські окупанти займаються «націоналізацією» цивільного житла, майна та підприємств та фактично відбирають його у законних власників. Гуманітарна катастрофа досі не вирішена, бо ціни на ліки та продукти у місті завищені. Мер додав, що росіяни відкинули окуповані території щонайменше на 30 років тому. А переслідування людей влаштували у «найкращих традиціях сталінських років».

Джерело