У Севастополі знову пролунала серія гучних вибухів — Події

У Севастополі знову пролунала серія гучних вибухів - Події

Фото: t.me/Crimeanwind/43276

В окупованому Криму зранку 23 вересня знову стався ряд вибухів. Окупанти повідомляли про роботу ППО та ракетну небезпеку у Севастополі. В місцевих Telegram-каналах публікують кадри наслідків та подробиці.

23 вересня о 8:32 у тимчасово окупованому Севастополі у Криму пролунали вибухи внаслідок можливого ракетного удару. За повідомленням Telegram-каналів, хмара диму піднялася в районі Інкермана, а також — Північної сторони Севастополя.

Пізніше так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив про роботу ППО: за його даними, ракетні уламки впали біля причалу в районі причалу Сухарної балки.

— За попередньою інформацією, у Севастополі відпрацювало ППО. Ракетні уламки впали біля причалу в районі Сухарної балки. Усі спецслужби виїхали на місце, – написав псевдогубернатор.

Напередодні, 22 вересня, сили ССО вдарили ракетами по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі. Сталося це  у той час, коли там відбувалася нарада керівників флоту. За інформацією спецпризначенців, у результаті десятки загиблих та поранених окупантів, серед яких вищий керівний склад флоту.

Джерело