Українська розвідка поки не може підтвердити смерть Пригожина, потрібен час — Події

 Українська розвідка поки не може підтвердити смерть Пригожина, потрібен час - Події

Фото: t.me/nexta_live

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що у відомстві не можуть зараз підтвердити смерть ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина. ГУР потрібен час, щоб точно це стверджувати, зазначив він. Про це Юсов сказав в інтерв’ю Укрінформу.

— Зараз на 100% ми можемо говорити про підтверджену загибель Уткіна (заступника Пригожина — Дмитра Уткіна) та ще деяких пасажирів. За Пригожином, скажімо так, поки що не всі питання закриті. Щодо організаторів, давайте подумаємо, кому це ще може бути вигідно? Я думаю, що тут, в принципі, все є досить очевидним, — зазначив він.

23 серпня російські ЗМІ та Росавіація повідомили, що в РФ розбився літак, серед пасажирів якого був Пригожин. Усі 10 людей, які були на борту, загинули, у тому числі й заступник Пригожина — Уткін із позивним «Вагнером». На причетність російської влади до вбивства Пригожина натякав і президент Володимир Зеленський. Наступного дня після авіакатастрофи з ватажком «Вагнера» ​​український лідер сказав, що «Україна не має до цього відношення», але «всі розуміють, хто має відношення».

Джерело