Зеленський заявив, що кількість загиблих у Покровську зросла до дев’яти — Події

Зеленський заявив, що кількість загиблих у Покровську зросла до дев’яти - Події

Фото: ДСНС

Через російський ракетний удар по Покровську Донецької області загинули дев’ятеро людей, а не семеро, як повідомлялось раніше. Серед поранених двоє дітей, один із них у важкому стані. Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні.

— Сьогодні вже в другій половині дня завершилися рятувальні роботи в Покровську на Донеччині після вчорашнього ракетного удару російських терористів. Дев’ять людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким. 82 людини поранено. Усім надається необхідна допомога. Серед поранених – двоє дітей, обидва хлопці, один із них – у важкому стані. Його звати Микита, всього лише 11 років дитині, учень 6-го класу школи, — розповів президент.

О 16:40 вівторка, 8 серпня, рятувальники завершили пошукові роботи і заявили про сімох загиблих, у тому числі заступника начальника управління ДСНС у Донецькій області Андрія Омельченко.

Росія вдарила по житловому будинку у Покровську «Іскандерами» близько 19:15 понеділка, 7 серпня. Через пів години стався обстріл ще одного цивільного об’єкту, що розташований поруч. Серед поранених багато надзвичайників та поліцейських, які потрапили під повторний обстріл.

Джерело