Файні новини Миколаївщини:

 

Цифровий освітній простір

 

У Снігурівській ТГ на базі укриття одного з ліцеїв з’явився Цифровий освітній центр для школярів. Це сучасний простір для навчання та розвитку дітей і молоді, де вони зможуть в безпеці отримувати знання та проводити своє дозвілля. Його поява стала можливою за сприяння міжнародного благодійного фонду SavED за підтримки Plan International в партнерстві з Ощадбанк та Visa.

 

Подробиці читайте тут: http://surl.li/ogtho

 

Клас безпеки у спортивному ліцеї

 

У Миколаївському спортивному ліцеї відкрито клас безпеки. Його облаштували необхідними локаціями за сприяння UNICEF Ukraine. Зони з мінної та пожежної безпеки, домедичної підготовки, психологічного розвантаження та інші сьогодні оцінили учні. Для них рятувальники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та поліцейські Ювенальної Поліції Миколаївщини провели урок безпеки.

 

Подробиці читайте тут: http://surl.li/ogtko

 

Гвардійський собака з нагородою

 

Вірну помічницю кінологів 19 Миколаївського полку охорони громадського порядку НГУ було нагороджено медаллю «За віддану службу». Вівчарка Емма допомагає на блокпостах та виявляє порушників.

 

Подробиці читайте тут: http://surl.li/ogthj

 

Поповнення книжкового фонду

Центральна бібліотека ім.М.Л. Кропивницького м.Миколаїв отримала нову партію книжок від Державної установи «Український інститут книги». Книжковий фонд поповнився понад 120 примірниками художніх, історичних, дитячих, науково-дослідних, поетичних і прозових видань.

 

Подробиці читайте тут: http://surl.li/ogtji

 

Підсумки акції «Смілива гривня»

 

Закінчилася Всеукраїнська благодійна акція «Смілива гривня», метою якої був збір коштів на допомогу ЗСУ. В Олександрівській громаді організували пункт приймання монет. Відтак змогли зібрати 3124 гривень.

 

Подробиці читайте тут: http://surl.li/ogtmo

 

День мавпи у зоопарку

 

В Миколаївському зоопарку загальнодержавного значення Mykolaiv zoo відзначили Всесвітній день мавп. Для винуватців свята приготували смачні подарунки. В коробки поклали різноманітні смаколики: яблука, солодкі груші, горіхи, родзинки, сухофрукти. Наразі колекція Миколаївського зоопарку налічує 15 видів приматів. Серед них маленькі ігрунки й тамарини, яскраві мандрили, спритні гібони, ціла група шимпанзе тощо.

 

Подробиці читайте тут: http://surl.li/ogthb