Футзальна битва у Врадіївській громаді: визначили найкращих у захопливих змаганнях

 

На базі Врадіївського ліцею № 1 відбулися змагання з футзалу, які стали частиною великого спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Це спортивне свято об'єднало чотири команди: Врадіївського ліцею № 1 та № 2, Захарівської та Адамівської гімназій.

 

Після запеклої боротьби за перемогу в фінальних матчах, команда Врадіївського ліцею № 2 виборола І місце, захопивши серця глядачів та суперників своєю вправністю та вольовими якостями. Ліцей № 1 посів II місце, а III місце розділили команди Захарівської та Адамівської гімназій.

 

Спеціальні гості заходу, серед яких заступник селищного голови Ірина Гончаренко, начальник відділу освіти Оксана Василишина та заступник начальника відділу освіти Дар’я Вареник привітали переможців та призерів заслуженими нагородами та висловили вдячність всім учасникам за емоційну та надихаючу гру.

 

Цей захопливий турнір — лише один із численних заходів, які реалізується в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», спрямований на сприяння спортивному розвитку та патріотичному вихованню молоді.

 

Щиро вітаємо команду Врадіївського ліцею № 2 з перемогою та бажаємо успіху у подальших змаганнях на районному рівні!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion