Інклюзивні та броньовані: Снігурівська громада отримала чотири шкільні автобуси

 

У рамках співпраці з Регіональним офісом міжнародного співробітництва (РОМС) польські благодійники передали Снігурівській громаді Миколаївщини чотири нові автобуси для перевезення школярів. Автівки обладнані спеціальними пандусами для дітей з особливими освітніми потребами, дві з них – частково броньовані.

 

У середу, 4 жовтня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, його заступники Олександр Трайтлі та Микола Марінов, керівник Миколаївського офісу UST — Ukraine Support Team Дмитро Тарасенко оглянули автобуси та передали ключі від них начальнику Снігурівської міської військової адміністрації Івані Кухти.

 

Зазначимо, що проблему забезпечення автобусами деокупованих територій, зокрема Снігурівщини, було розглянуто на засіданні членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України від Миколаївської області.

 

Іван Кухта подякував за оперативне розв'язання проблеми та зазначив, що це стане важливим внеском у покращення якості освіти школярів.

 

«Це ще один важливий крок у розвитку нашої громади та підтримці освіти для дітей. Дякуємо за вашу роботу та допомогу міжнародних партнерів», – сказав він.

 

Зі свого боку Віталій Кім підкреслив, що влада намагається якнайшвидше надавати необхідну підтримку громадам, виходячи з їх реальних потреб.

 

«Ці автобуси – це результат нашої спільної роботи та відповідь на потреби місцевих громад. Робимо все можливе задля забезпечення комфорту та безпеки дітей. Працюємо далі», – додав очільник області.

 

Більше фото та відео тут.