Миколаївські юні спортсмени отримали футбольне екіпірування від Данії

 

У п'ятницю, 24 травня, відбулася передача гуманітарної допомоги у вигляді футбольного спеціалізованого екіпірування для спортивного закладу Миколаївської області. Допомогу надали Посольство Королівства Данія в Україні, Данський футбольний союз та данська компанія MAERSK.

 

На церемонії передачі були присутні начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, його перший заступник Георгій Решетілов, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, позаштатний радник першого заступника начальника ОВА Дмитро Тарасенко, начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв, перший заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін.

 

Від данської сторони допомогу вручав начальник відділу безпеки Посольства королівства Данії в Україні Ульріх Крістенсен.

 

Так, 100 комплектів футбольної форми, пляшок для води та м’ячів було передано спортсменам Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу м. Миколаєва. До кожного комплекту входять тренувальний костюм футболка/шорти, спортивний костюм, вітрозахисна куртка, шкарпетки, пляшка для води та 13 м'ячів на команду.

 

«Спорт є дуже важливою частиною нашого життя. Сподіваюся, що ми продовжимо співпрацювати та отримувати ще більше допомоги для розвитку дитячого спорту. Бажаю всім вам удачі та натхнення», – начальник відділу безпеки Посольства королівства Данії в Україні Ульріх Крістенсен.

 

Своєю чергою, Віталій Кім подякував за надану допомогу та наголосив на її важливості для розвитку спорту в регіоні.

 

«Ми щиро вдячні за вашу підтримку. Це допоможе нашим дітям розвивати свої таланти та займатися спортом у комфортних умовах», – сказав він.

 

Зазначимо, що сьогоднішня передача футбольного спеціалізованого екіпірування спортивному закладу є лише початком, адже невдовзі ще п'ять громад отримають таку ж гуманітарну допомогу. Дана ініціатива підтримує спільну мету розвитку спорту серед молоді та сприяння її здоровому життю по всьому регіону.