На Миколаївщині запрацював ще один підрозділ місцевої пожежної охорони

 

У четвер, 12 жовтня, в с. Софіївка Мигіївської громади Первомайського району запрацював новий підрозділ місцевої пожежної охорони.

 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

 

З нагоди відкриття підрозділу відбувся захід, на який завітали начальник відділу розслідування пожеж та аналізу ризиків надзвичайних ситуацій управління аналітичної та санкційної діяльності Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Роман Цирень та заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Миколаївській області Ігор М’ясоєдов.

 

Роман Цирень привітав усіх присутніх із цією важливою для села подією та подякував усім, хто докладав зусиль для відкриття даного підрозділу.

 

«Сьогодні ми раді вітати вас у дружній родині миколаївських рятувальників. Відтепер, у тісній взаємодії та співпраці ви захищатимете жителів вашого села від вогняного лиха та разом будете навчати місцевих мешканців правилам пожежної безпеки. Користуючись нагодою, хочу вручити вам невеликий подарунок — цей комп'ютер, який, сподіваюсь, полегшить умови праці, обліку пожеж та інше. Бажаю вам мирного неба, добробуту, і, за традицією, сухих рукавів», — зазначив він.

 

Усі присутні також долучились до привітань громади, керівництва новоствореного підрозділу, а також вогнеборців, які відсьогодні нестимуть службу.

 

Всього в місцевій пожежній охороні зараз працюють 12 пожежників, які заступатимуть на добове чергування по 3 пожежники в режимі доба на троє. На озброєнні хлопці мають пожежний автомобіль ЗІЛ-130.

 

Після перерізання стрічки вогнеборці підрозділу вперше сіли в пожежний автомобіль та виїхали з гаража. Тож тепер кожен житель знає, що окрім підрозділів ДСНС вони завжди можуть розраховувати на допомогу місцевої пожежної охорони с. Софіївка Мигіївської громади.