На Миколаївщині завершився шаховий турнір «Інгульські мости»

 

У вівторок, 29 серпня, в приміщені Миколаївської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Обласний шахово-шашковий клуб» імені Миколи Васильовича Шелеста відбувся останній (дев‘ятий) тур змагань з шахів «Інгульські мости».

 

В урочистому нагородженні спортсменів взяли участь перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв, президент федерації шахів Миколаївської області Олександр Мартинюк та віцепрезидент федерації шахів Миколаївської області Дмитро Горощенко.

 

Для участі у турнірі до Миколаєва приїхали шахісти з Києва, Донецької, Херсонської та Хмельницької області. Загалом близько 45 учасників. 

 

Розмір грошового фонду склав 56 тисяч гривень.

 

Переможцями турніру стали:

 1. Майстер спорту України Олег Будніков (Київ);

 2. Майстер ФІДЕ Владислав Сидоріка (Миколаїв);

 3. Майстер спорту України Леонід Старожилов (Херсон).

 

По завершенні церемонії нагородження Георгій Решетілов звернувся до присутніх з вітальним словом та побажав майбутнім гросмейстерам цікавих комбінацій, високих досягнень та мирного неба.

 

Також, в рамках заходу, від Миколаївської ОВА спортивній школі передано 5 повноцінних комплектів шахів, професійних шахових дошок та шахових електронних годинників.