Пʼять громад Миколаївщини та обласний центр соцслужб отримали техніку від німецьких партнерів

 

Для потреб пʼяти громад Миколаївської області передано самоскиди, міні-екскаватори, будівельне обладнання та мікроавтобус для Миколаївського обласного центру соціальних служб.

 

Це результат плідної співпраці Агенції регіонального розвитку Миколаївської області та німецького федерального агентства з надання технічної допомоги Technisches Hilfswerk (THW).

 

У четвер, 18 квітня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, народний депутат України Ігор Копитін та очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик вручили представникам громад та центру соцслужб ключі від техніки.

 

Так, самоскиди отримали Воскресенська та Ольшанська громади, міні-екскаватори – Снігурівська, Доманівська та Шевченківська. Також останній громаді передано пікап та будівельне обладнання.

 

За словами Віталія Кіма, допомога від міжнародних партнерів сприятиме швидшому подоланню наслідків російської військової агресії.

 

«Це надзвичайно важливо для нас, адже ми робимо все можливе, щоб повернути наш регіон до митного життя», – сказав він.

 

Представники громад та обласного центру соціальних служб висловили вдячність за отриману допомогу та запевнили, що вона буде використовуватись за призначенням.

 

Зазначимо, що також були присутні заступник начальника Миколаївської ОВА Микола Марінов, позаштатний радник першого заступника начальника ОВА Дмитро Тарасенко та виконувач обов'язків директора Агенції регіонального розвитку Миколаївської області Євген Бабков.