«Триматись допомагають робота, відповідальність, надія, щоденний приклад тих, хто навколо»

 

Перша леді Олена Зеленська стала гостею спеціального випуску подкасту «Простими словами» від «The Village Україна».

 

У годинній розмові з ведучими – клінічною психологинею Софією Терлез та журналістом і письменником Марком Лівіним – гармонійно переплітаються особисті та суспільно важливі теми.

 

Відправна точка – запитання «Ти як?».

 

Як сімейне життя під час повномасштабної війни? Які книги читає перша леді? Які стосунки має із соціальними мережами? Що робить, коли треба заспокоїтися і перемкнутися?

 

Як розростається Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»? Як викорінюється стигма у цій темі? Як і де шукати підтримку, коли не справляєшся сам?

 

Слухати подкаст на різних майданчиках: Apple Podcasts (https://bit.ly/3NT8xEg), Spotify (https://bit.ly/43acIQ9), SoundCloud (https://bit.ly/3r2YYJL), Google Podcasts (https://bit.ly/3plNsca), YouTube (https://bit.ly/3CSiWcN). Читати конспект (https://bit.ly/3NTtdvS) розмови. Допис першої леді — тут (https://bit.ly/3NQu1BC).

 

Спеціальний сезон подкасту «Простими словами» від The Village Україна виходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» (https://www.howareu.com/) Проєкт реалізовано за підтримки ВООЗ у співпраці з Координаційним центром із психічного здоров’я при КМУ та ГО «Безбар'єрність».