У Миколаєві відбулося нагородження до Дня медичної сестри та медбрата

 

У п'ятницю, 10 травня, відбулося урочисте нагородження з нагоди професійного свята медичних сестер та медбратів. До привітань долучилися в. о. начальника управління охорони здоров’я Миколаївської обласної військової адміністрації Ірина Ткаченко та депутатка Миколаївської обласної ради Олена Герасимчук.

 

Ірина Ткаченко, вітаючи присутніх відмітила важливу роль, яку відіграють медичні працівники у забезпеченні якісної медичної допомоги та підтримки пацієнтів.

 

«Медсестри та медбрати — це ті фахівці, які роблять все можливе, щоб перебування пацієнта у лікарні чи поліклініці було комфортнішим та безпечнішим. Їхнє співчуття та турбота допомагають забезпечити найкращу можливу допомогу кожній людині», — зазначила вона.

 

Так, медичних працівників було нагороджено почесними грамотами та подяками від Миколаївської ОВА, Миколаївської обласної ради та управління охорони здоровʼя Миколаївської ОВА за багаторічну плідну працю, самовідданість і професіоналізм, високе служіння обраній справі, вагомі досягнення в організації надання медичної допомоги населенню Миколаївщини та з нагоди Всесвітнього Дня медичної сестри.