З 13 по 19 листопада 2023 року буде проведено Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху

 

З 13 по 19 листопада 2023 року буде проведено другий етап Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, співорганізатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП».

 

У рамках Тижня МБФ Допомоги постраждалим внаслідок ДТП, який уже понад десять років опікується питаннями безпеки на дорогах, проводить широку інформаційну кампанію.

 

Низка заходів Тижня стосуватиметься питань безпеки юних учасників руху, актуальності носіння світлоповертальних елементів у темний час доби та умінь надання домедичної допомоги при надзвичайних ситуаціях.

 

У співпраці з Міністерством освіти і науки України Фонд планує провести традиційний щорічний національний урок з безпеки дорожнього руху у загальноосвітніх навчальних закладах, підбити підсумки VI Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт національного проєкту «Безпечна країна».

 

Окрім цього, в рамках Тижня на сайті Фонду (https://dopomogadtp.com) відбудеться віртуальна-фотовиставка «Молодь за безпеку дорожнього руху», до якої ввійшли кращі роботи цьогорічного VI Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт.

 

Також традиційно Фонд закликає українців долучитися до всеукраїнської благодійної акції зі збору крові для постраждалих в ДТП «Здай кров – врятуй життя».

 

Ознайомитися з загальним планом заходів Тижня можна тут: http://surl.li/mtmmw