Завдяки турецькому фонду у Коблівській громаді зʼявиться амбулаторія

 

Між турецьким фондом та Коблівською сільською радою підписано Меморандум щодо будівництва клінічної амбулаторії.

 

Так, у вівторок, 18 жовтня, Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю щодо реалізації проєкту «Клінічна амбулаторія» підписали президент Міжнародного фонду допомоги розвитку Блакитного Півмісяця «ІВС» Реджеп Юкер, голова правління «Bucak Relief» Артем Булгару та Коблівський сільський голова Володимир Панич.

 

Зазначимо, що турецька сторона звернулася до Миколаївської обласної військової адміністрації з пропозицією будівництва амбулаторії на території області у найкоротші терміни. У відповідь на це для реалізації проєкту обласною владою було запропоновано територію Коблівської громади беручи до уваги декілька аспектів. Зокрема, через безпекову ситуацію в громаді.

 

Звертаючись до турецьких партнерів перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов подякував за таку допомогу та запевнив, що місцева влада готова докласти зусиль для втілення проєкту.

 

«Радий бачити, що нашій області допомагають у таких складних умовах. Дякую вам за це! Після нашої перемоги обов'язково відбудуємо всі пошкоджені амбулаторії в нашій області» — сказав він.

 

Депутат Миколаївської міськради Раміль Агабеков, який теж бере участь у реалізації цього проєкту, розповів, що представники фонду мають на меті реалізувати ще два задуми.

 

«Фонд проявив бажання співпрацювати з Миколаєвом. Зі своєї сторони ми зробимо все можливе. Додам, що наші партнери ще хочуть організувати пункт обігріву в зимовий час для жителів міста, які цього потребують, та мобільну пекарню», — пояснив він.