Волинська митна служба роз’яснила деталі продажу приватного «Майнового комплексу-митниці Нововолинськ» | Новини Нововолинська

Волинська митна служба роз’яснила деталі продажу приватного «Майнового комплексу-митниці Нововолинськ» | Новини Нововолинська

Днями на сайті ProZorro.Sale підприємство оголосило намір продати частину належного йому на праві приватної власності майна, розташованого у селі Осмиловичі Володимирського району. Волинська митниця надала пояснення.

Про це інформують на сторінці митниці у фейсбуці.

Нагадаємо, за 35 мільйонів гривень через аукціон на продаж виставили об’єкт нерухомості – «Майновий комплекс-митниця Нововолинськ». Загальна площа приміщень – 1 488 метрів квадратних.

За цією ж юридичною адресою на іншій частині території ТзОВ “ТНК” Держмитслужбою створено місце доставки вантажів та здійснюються митні процедури відділом митного оформлення №3 (Нововолинськ) митного поста “Володимир-Волинський”. Оголошення про імовірний продаж майна окремі суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності невірно і невиправдано зрозуміли як намір припинити діяльність цього відділу митного оформлення. Однак це не відповідає дійсності.

Як і раніше, частина інфраструктури по вулиці Львівській, 35 у селі Осмиловичі, відповідно до Меморандуму про порозуміння, укладеного між Волинською митницею та власником майнового комплексу у 2021 році, буде використовуватись за цільовим призначенням.

Нагадують, що у цьому ж терміналі митницею створено умови для заїзду автотранспорту з метою здійснення пломбування при поміщенні товарів під процедуру спільного транзиту (NCTS)

Джерело