У Нововолинську нелюди викинули кошеня у сміттєвий бак: мешканці двору врятували тварину | Новини Нововолинська

У Нововолинську нелюди викинули кошеня у сміттєвий бак: мешканці двору врятували тварину | Новини Нововолинська

У дворі 5-го мікрорайону у Нововолинську нелюди запхали беззахисне кошеня у пакет та викинули в сміттєвий бак. Як повідомили очевидці БУГу, тварину врятували з пастки та прихистили.

Про це журналістам інтернет-видання «БУГ» розповів хлопець, який забрав кошеня додому для подальшого прилаштування. Безхатня тварина проживала у дворі будинку, трималась підвалу, адже її відганяли інші коти.

Мешканка двору, у якому трапилась прикра подія, напередодні погодувала кошеня, а вже за годину виявила його у сміттєвому баці, зав’язаним у пакеті.

Небайдужі мешканці двору розв’язали бідолашну тварину та забрали додому. Як повідомили очевидці, тваринка уже прилаштована у нову сім’ю,  її життю нічого не загрожує.

Просимо вас бути чуйними до чотирилапих, допомагати в складний час, а також проводити профілактичні бесіди з дітьми щодо поводження з безпритульними тваринами.

Нагадаємо, що жорстоке поводження з тваринами передбачена статтею 89 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Джерело