Зеленський опублікував фото лікарень біля лінії фронту

Зеленський опублікував фото лікарень біля лінії фронту

Фото: facebook.com/zelenskiy.official Зеленський показав прифронтові лікарні

Напередодні президент побував на Миколаївщині, відвідав сам Миколаїв, а також Одеську область.

Президент Володимир Зеленський 19 червня привітав медиків з професійним святом та виклав у своїх соцмережах фотографії з лікарень, які приймають постраждалих військових та цивільних під час повномасштабного вторгнення Росії.

«Віддані своїй справі, вони проявляють героїзм, рятуючи життя людей. Щодня, у найскладніших умовах», — написав Зеленський про українських лікарів.

Напередодні Зеленський побував на лінії фронту на Миколаївщині, відвідав сам Миколаїв, а також Одеську область.   На зворотному шляху в поїзді він записав звернення, у якому пообіцяв не віддати південь країни загарбникам і повернути території, над якими втрачено контроль.   Зеленський також опублікував звернення у зв’язку з Днем батька, який відзначається у неділю у багатьох західних країнах.   Встановлено військових РФ, які стріляли по лікарні у Тростянці   «Бути батьком — це велика відповідальність і велике щастя. Це сила, мудрість, мотивація рухатися вперед і не здаватися. І не важливо, наскільки це важко — оберігати та захищати найцінніше. Майбутнє своєї сім’ї, своїх дітей, а отже, і всієї України» , — сказав він.    

Джерело