10 речей, які категорично не можна робити, щоб не відштовхнути чоловіка

Фото — depositphotos.

Психологи виділили 10 речей у поведінці жінок, які можуть відштовхнути чоловіків.

Занадто швидка закоханість. Щоб пізнати когось, потрібен час. Ви маєте навчитися вгамовувати свої ірраціональні, романтичні почуття до чоловіка логікою та міркуваннями.

Нав’язлива, невпевнена поведінка. Така поведінка змушує чоловіків бігти в іншому напрямку. Зосередьтеся на тому, чи гідний він вашого часу й уваги.

Поведінка, спрямована на самозахист.

Розмови про гроші. Чоловік насторожено ставиться до жінки, коли її найбільший інтерес пов’язаний з грошима і майном. Уникайте початкових розмов про те, на якій машині він їздить і скільки грошей заробляє.

Втрата вашої «таємниці». Занадто раннє розкриття великої кількості особистої інформації може придушити бажання чоловіка запросити вас на друге побачення.  

Часті дзвінки та переслідування. Якщо чоловік сам не нав’язується, то ви йому просто не подобаєтеся.

Близькість на першому побаченні. Занадто рання близькість може зруйнувати багатообіцяльні стосунки. Розберіться в суті того, чому ви відчуваєте потребу в інтимних стосунках із чоловіком на першому або другому побаченні.

Знайомства заради грошей і становища. Визначтеся, що для вас важливіше: фінансова безпека чи любовні стосунки.

Розмова про чоловіків із вашого минулого. Чоловік не хоче конкурувати з вашими колишніми бойфрендами. Ніколи не варто згадувати про свої минулі романтичні стосунки.

Зловживання алкоголем. П’яна поведінка може позбавити вас шансів знайти хорошого хлопця.

Джерело: УНІАН

Джерело