Як назвати хлопчика? 6 імен, які приносять радість та щастя

Захар

Давньоєврейське ім’я, яке можна перекласти як «що пам’ятає Бога». Хлопчик з таким ім’ям виявляє особливе занепокоєння про інших і має поступливий характер.

Ігор

Це ім’я прийшло від скандинавського імені Ingvarr, що складається з двох основних частин: «Ing» (скандинавський бог достатку) і «varr» (об’єкт, що охороняється). Тому його значення можна перекласти як «охоронюваний богом Інгом».

Станіслав

Найімовірніше, ім’я має польське коріння. Його значення можна трактувати як «набути слави». Хлопчик із таки ім’ям дуже емоційний і рухливий у дитинстві, цілеспрямований і завжди знає, чого хоче.

Гліб

Деякі дослідники вважають, що ім’я з’явилося в Скандинавії й перекладається як «улюбленець богів». Інші стверджують, що це старослов’янське ім’я, що означає «земля». Веселий і позитивний хлопчик, який вміє працювати задля досягнення своїх цілей.

Демид

Ім’я з’явилося у Стародавній Греції й означає «мислитель бога». У дитинстві Демид вміє порозумітися з усіма як однокласниками, так і вчителями.

Гордій

Ще одне давньогрецьке ім’я. Трактується як «гордий». Такі хлопчики відрізняються дружелюбністю, працьовитістю, цілеспрямованістю та рішучістю.

Джерело: Апостроф 

Джерело