Манікюр на 1 Вересня: три ідеї оформлення нігтів (ФОТО)

Усі фото з сайту Апостроф

Ми вже писали, як модно і стильно одягнути дитину до школи. А сьогодні розповімо про ідеї манікюру на свято з нагоди Дня знань, що святкують 1 вересня. Він підійде як школяркам-старшокласницям, так і вчителькам, мамам і бабусям учнів. І буде цілком доречним і прийнятним також під час навчання, а не лише на свято. 

Патріотичний

Його можна зробити як у кольорах українського прапора — жовто-блакитних, так і в кольорах та у вигляді української вишиванки. Головне — стежте, щоб він не був надто яскравим, аляпуватим чи з надміром декору, а також щоб гармоніював із вбранням.

Приклади такого манікюру ви можете знайти у публікаціях:

Найгарніший патріотичний манікюр

 

Манікюр-вишиванка: 6 ідей дизайну

Ніжний

З цим манікюром ви точно виглядатимете елегантно і вишукано. Зробіть нюдовий , чи модний цього року манікюр багатої дівчини.

Ще можна покрити нігті різними пастельними кольорами. Прикрасити такий дизайн можна фольгою чи білими елементами: рослинними, геометричними тощо.

Красиво виглядатиме і модний нині білий манікюр.

Френч

Вишукано і стримано виглядатиме і французький манікюр. Особливо красивим він буде на коротких нігтях. Прикрасьте його модними нині написами на одному-двох нігтях, рослинними елементами: гілочками, квітами, листочками. 

 

Джерело