Сучасні технології в ресторанах: онлайн-меню

Для чого закладам QR-меню

QR-меню — це сучасна технологія, що дозволяє гостям закладу відкривати електронне меню на власних смартфонах просто зісканувавши QR-код. Таке меню дозволяє пришвидшити обслуговування за столиками, а також дає можливість клієнтам зручніше дослідити асортимент страв у закладі.

Онлайн-меню ви можете оновлювати в режимі реального часу. Достатньо просто зайти на сайт та внести зміни. Більше не доведеться витрачати час та кошти для того, щоб передрукувати меню.

QR-меню може містити більше інформації, ніж традиційне паперове меню. В таке меню ви зможете додати детальні фото страв, або, навіть, завантажити відео. Крім того, електронне меню дозволить вказати детальний опис страв та зазначити всі можливі алергени. Такий опис надасть гостям повну інформацію про страву та спростить вибір. 

Які функції виконує онлайн меню в кафе

Меню за QR-кодом виконує в закладі багато функцій. Серед них:

  • Доступність та зручність. Таке меню завжди буде в гостей під рукою і дозволить швидко переглянути страви, що представлені в закладі.
  • Оновлення та актуальність. Оновлюйте онлайн-меню всього за декілька хвилин з телефону або ноутбуку. До речі, це дуже зручно при роботі з сезонними позиціями, адже ви зможете легко приховувати неактуальні страви або страви, які закінчились в закладі.
  • Деталізована інформація про страву. Додайте повний опис для страви, щоб допомогти гостю зробити влучний вибір.
  • Підвищення продажів. QR-меню може стимулювати клієнтів до більшого замовлення, оскільки вони мають можливість зробити свій вибір без поспіху чи тиску.
  • Переваги онлайн меню від Poster

    QR-меню від Poster — зручне онлайн-меню, яке дозволить швидко керувати стравами, перевіряти статистику всіх замовлень, а його наповнення займе не більше 5 хвилин. Крім того, програма автоматично підлаштує вигляд сторінки під мобільні пристрої гостей.

    Онлайн-меню від Poster допоможе:

    • Зручно керувати власним сайтом з телефону.
    • Редагувати меню та приховувати неактуальні позиції. Вам не потрібно видаляти страви, а на наступний сезон вносити їх до меню повторно. Ви можете просто приховати її на сайті.
    • Сплачувати замовлення одразу на сайті. Гість зможе сплатити власне замовлення за допомогою смартфону та залишити чайові.
    • Збирати фідбек від гостей. Гості на сайті зможуть поставити бали замовленню та залишити відгук про кухню та обслуговування.

    Збір зворотного зв‘язку від гостей допоможе поліпшувати сервіс та покращувати заклад. Крім того, гостям завжди приємно знати, що їх думка важлива для вас.

    Як підключити Poster QR

    Щоб під’єднати роботу з меню за QR-кодом знадобиться зареєструватись в програмі та внести страви до основного меню. Потім у меню застосунків увімкніть роботу з Poster QR та оберіть відповідний тариф. Додайте фото та опис до страв, вкажіть алергени та всі складники.

    Налаштуйте дизайн вашого сайту, він має запам‘ятатись гостям. Сформуйте вигляд вашого меню, розсортуйте страви за відповідними категоріями. Виділіть популярні страви, які не залишать гостей байдужими.

    Програма автоматизації Poster надішле наліпки з QR-кодами з вашим індивідуальним дизайном абсолютно без коштовно. Вкажіть потрібну кількість при підключенні інтеграції.

    Тож, протестуйте рішення для створення QR-меню для ресторану чи кафе від Poster. Воно не залишить вас байдужими й допоможе поліпшити клієнтський досвід та збільшити продажі у вашому закладі.

    *

    Джерело