Від двох до трьох тисяч гривень за годину: Таксист із Сарн постане перед судом за сутенерство (ФОТО)

24-річному сарненчанину загрожує до 5 років ув’язнення за сутенерство та звідництво

Слідчі Сарненського РВП закінчили досудове розслідування щодо чоловіка та скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом до суду.

Нагадаємо, сарненчанин, який підробляв таксистом, організував «бізнес» із надання сексуальних послуг чоловікам за грошову винагороду. Через особистих знайомих він підшуковував дівчат, а своїм пасажирам пропонував можливість отримати інтимні послуги.

Молодик відвозив клієнтів в обумовлені місця — заздалегідь орендовані номери в одному із готелів міста чи приватні будинки. Послуги однієї дівчини за годину коштували від 2000 до 3000 гривень. 

Чоловік особисто отримував гроші за послуги від клієнтів, частину з яких віддавав дівчатам. Затримали таксиста 22 вересня після передачі коштів та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою, із правом внесення застави у сумі 80 тисяч гривень — підозрюваний її сплатив.

У рамках кримінального провадження поліцейські задокументували факт сутенерства та вісім фактів звідництва, повідомляють у ГУНП в Рівненській області.

Джерело