Book of Yuletide — новий тайтл від розробника ігор Quickspin

Багато розробників програмного забезпечення для гемблінгу враховують сезонні свята, зокрема Різдво, випускаючи спеціальні слоти. Quickspin вирішили не відступати від цієї традиції та представили гравцям Book of Yuletide, яка становить собою цікавий баланс між святковою та миленькою атмосферою, пропонуючи гравцям більш напружений геймплей та можливості для виграшу. Музичний супровід дуже атмосферний, оскільки тут використовуються відомі різдвяні мелодії. Різдвяний ігровий апарат відрізняється від інших тим, що пропонує більший баланс, додає до гри елементи гумору та непередбачуваності.

Технічний аспект

Математична модель цього відеослоту вражає своєю високою волатильністю та показником RTP, що знаходиться на рівні 96,27%. Також існують дві менш щедрі моделі. Гравці можуть користуватися трьома опціями купівлі бонусу зі зростанням вартості та потенційною вигодою. Виграші будуть ще більшими, якщо використовувати бонуси від казино, наприклад 400 грн за реєстрацію без депозита.

Попри наявність інноваційних елементів, Book of Yuletide використовує звичайну конфігурацію:

  • 5 барабанів;
  • 3 ряди символів;
  • 10 фіксованих ліній виплат. 

Серед ігрових символів тут можна зустріти 3 типи ельфів (високооплачувані), карти від 10 до А (низькооплачувані) та бонусний символ Санту. За комбінацію із 5 Сант можна отримати нагороду у розмірі 500х від ставки.

Бонусні можливості

У цьому відеослоті декоративний символ із морквяним носом виступає як символ-джокер. Він може з’явитися на будь-яких барабанах, замінювати всі виграшні символи і призводить до виплати розміром 2,500х зробленої ставки, якщо 5 таких вайлдів утворюють виграшну комбінацію. За додатковою функцією, вайлди також виступають як скатери для активації бонусного раунду безкоштовних обертів. Збір виграшної комбінації 3, 4 або 5 вайлдів чи скатерів запускає бонусну гру, яка пропонує 4 фріспіни, а також 3, 6 або 12 виборів відповідно. Крім цього, гравцям також надається розширюючий символ і множник x1.

Режим «Вибір і Клік» включається перед початком раунду фріспінів. На екрані з’являється 20 подарункових коробок, гравці обирають їх по одній, поки не використають всі свої вибори. Відкритті подарунки можуть приховувати різні нагороди, такі як додаткові безкоштовні оберти, розширюючі символи, множники та інші.

Під час раунду безплатних обертів кожен розширюючий символ оцінюється по одному, розширюючись на весь барабан та виплачуючи всі лінії навіть з будь-якої позиції. Вайлди не використовуються під час цього процесу. 3, 4 або 5 вайлдів/скатерів, влучених під час раунду фріспінів, винагороджують гравця додатковими обертами та виборами.

Крім того, гравці можуть самостійно купити функцію безкоштовних обертів з основного раунду гри. Є три варіанти оплати: 150x, 500x або 1,600x ставки, які активують додаткові оберти з 3, 4 або 5 вайлдами відповідно. Кожен з цих варіантів має власний показник RTP, який становить 96.5%, 96.71% і 96.91% відповідно.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.
Матеріал пропонується з ознайомчою метою особам, які досягли 21 року і не є рекламою азартних ігор. Також підкреслюємо, що азартні ігри є розвагою і участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів чи альтернативою роботі.