Бредлі Купер з донькою Леєю гуляють по вулицях Нью-Йорка

Це приклад того, як має виглядати найкращий тато!

Після розставання 44-річний Бредлі Купер і 33-річна Ірина Шейк домовилися про спільну опіку над своєю дочкою Леєю і тепер проводять час з дівчинкою порівну. Модель, для якої кінець року виявився досить завантаженим в плані роботи, полетіла на чергові зйомки — на цей раз в Саудівську Аравію. Ну а з ким залишити доньку на час відрядження, питання у неї не стояло, адже Бредлі з задоволенням завжди приймає цю естафету, інформує Ukr.Media.

Актор разом з Леєю гуляв по Нью-Йорку, в якому нарешті випав сніг, який створив святкову атмосферу. Папарацці підловили Бредлі і Лею ввечері на одній з вулиць міста. Купер, який ніс дівчинку на руках, був у чудовому настрої і сміявся — його бавила дочка, яка скидала сніжинки, які потрапляли їй в очі.

Бредлі завжди намагається влаштувати цікаве дозвілля і придумує щось нове. Так, актор вже почав виводити дівчинку і у світ — восени він разом з донькою відвідав щорічну премію Марка Твена в Вашингтоні.

Проводити час з дочкою, оголосивши про своє розлучення влітку цього року, Бредлі Купер і Ірина Шейк воліють по черзі. Ще жодного разу з моменту розриву пару не бачили разом — як і на нових фото, дівчинку завжди передає батькам няня.

Источник