Цікаві кулінарні трюки для господинь — облегшують та прискорюють кухонну працю

Полегшите собі життя і побут.

Маленькі кулінарні хитрощі нижче допоможуть господарочкам різного віку! Полегшіть собі працю і побут, займайтеся домашніми справами із задоволенням!

У жирний контейнер з-під якого-небудь соусу або м'яса покладіть паперову серветку, капніть трохи миючого засобу для посуду і влийте трохи теплої води. Закрийте, потрясіть, вилийте. Контейнер чистий, як і ваші руки, і раковина!

Всі куплені крупи і бобові покладіть в морозилку на 1-2 дні. Тоді жучки в них ніколи не заведуться!

Щоб половинка цибулі довше збереглася, просто змастіть її тонким шаром вершкового масла. Зберігайте в холодильнику, як зазвичай, інформує Ukr.Media.

Щоб часник залишався свіжим і не проростав, не гнив, перекладіть його в пакет, додайте по 1 ч.л. солі і чаю. Зберігайте в сухому, темному місці.

Дуже зручний кулінарний трюк: розділіть пачку масла решіткою. Кожен шматочок буде приблизно по 5 грамів. Загорніть кожен шматочок в папір для випікання. Зберігайте в холодильнику або в морозилці. У вас завжди буде вже нарізане вершкове масло: для готування, для бутербродів або змазування дека!

Також на допомогою решітки можна швидко відділити жовтки від білків.

Якщо ви хочете приготувати бургер, то потрібно зробити ідеально рівну, плоску котлетку. Для цього сформуйте звичайну круглу котлету, покладіть її між двома аркушами паперу для випічки і притисніть зверху тарілкою.Котлетка буде ідеально рівна і плоска!

Розігрійте сковороду і на пару секунд покладіть шматок сиру. Потримайте сирні пелюстки пару секунд і зніміть лопаткою.У вас вийшли ідеальні, найтонші, натуральні сирні чипси для закуски!

Щоб капуста довше зберігалася в холодильнику, виріжте качан, замість нього вставте паперову серветку і злегка змочіть її зверху пульверизатором. Перевірено: капуста буде відмінно зберігатися!

Источник