Дантес розповів які у нього стосунки з Надею Дорофєєвою після розлучення

Подружжя було разом 10 років.

Кілька тижнів тому Володимир Дантес і Надя Дорофєєва шокували своїх шанувальників звісткою про розлучення. Подружжя було разом 10 років, інформує Ukr.Media.

Артисти розлучилися ще до початку війни, проте публічно про це вони розповіли вже після початку війни. Колишнє подружжя тривалий час не могли зважитися розповісти про розставання, бо українцям зараз зовсім не до цього. Надя і Вова розповіли, що вони все також залишаються друзями і «кожен з них по-своєму вільний». Дантес вперше в ефірі "Леви на джипі" прокоментував свої теперішні стосунки з Надею:

"Я нормально… ми написали пост, який виклали в Instagram. У ньому вся правда, яку ми хотіли розповісти. Ми дружимо і це рішення було прийнято задовго до того, як цей пост був опублікований. Просто коли у тебе були якісь плани і тут починається війна, людям зовсім не до цього. Потім, коли проходить час, ти розумієш: "Ну це все якось дивно і про це можливо потрібно розповісти, бо це приховувати неможливо". Ми спілкуємося нормально. Все добре, ми дуже близькі. Мені здається, що так і повинно бути, коли тобі хочеться не заплямувати минуле і необхідно вчасно сепаруватися".

Слід зауважити, що багато шанувальників переконані, що ініціатором розлучення стала саме Дорофєєва.

Источник