Де зберігати печиво на кухні, щоб воно залишалося м’яким та ніжним

Простий трюк досвідчених господинь.

Більшість з нас купує продукти з запасом. Тому їх так важливо вміти правильно зберігати, щоб вони не втратили своїх властивостей. Це, наприклад, можна сказати про печиво, як магазинне, так і те, яке ви приготували власноруч. Печиво зазвичай буває м'яким і ніжним або жорстким і хрустким. В обох випадках, при зберіганні цього продукту, потрібно зберегти його початкові властивості. Ми сьогодні зупинимося на першому випадку і розповімо вам, як за допомогою простого трюку можна зберегти печиво м'яким і ніжним. Все, як завжди, гранично просто, інформує Ukr.Media.

Часто буває так, що приготоване нами печиво або куплене в магазині, з'їдається далеко не відразу. В цьому випадку потрібно зберегти його властивості, щоб навіть через кілька днів воно не перетворилося в «сухар», а все також залишалося м'яким.

Можна використовувати різні способи зберігання печива. Правда, не завжди ці способи працюють як треба. Деякі господині, наприклад, кладуть печиво в пакет або поміщають його в скляні банки. Хтось навіть просто залишає його на столі на тарілці. Але, ці способи погано справляються з поставленим завданням.

У чому і як найкраще зберігати печиво

Є маленька, але повністю робоча хитрість, яка не дозволить перетворитися вашому десерту в «камінь» і надовго збереже його первісну свіжість.

Перекладіть печиво, яке у вас залишилося, в герметичний контейнер і в нього ж помістіть кілька часточок яблука. Успіх цього способу полягає в наступному. Часточки яблука будуть поступово віддавати печиву свою вологу.

Тому навіть через кілька днів в контейнері у вас як і раніше буде лежати м'яка і ніжна випічка, і навіть з легким яблучним ароматом.

Спосіб цей універсальний і працює скрізь, де б ви вдома не зберігали печиво: просто на кухні на столі, в шафах, в холодильнику або десь ще. Головне, щоб воно було в герметичному контейнері разом з часточками яблука.

Источник