eToro: відгуки та інструменти брокера

Компанія eToro – брокер, якому вдалося зібрати довкола себе велику спільноту трейдерів. Діяльність його знаходиться під ліцензією найгрізнішого європейського регулятора FCA, а кошти клієнтів розміщуються на сегрегованих рахунках у Barclays Bank та Coutts.

Принциповою відмінністю від більшості конкурентів та інновацією брокера еТоро є об’єднання на одному майданчику торгових платформ та соціальної мережі. OpenBook – це відкритий простір, де можна навчатися і питати поради у досвідченіших колег, спілкуватися та знаходити однодумців.

Гарантії, інструменти та умови брокера

Гарантії компанії eToro для клієнтів, які можуть бути впевнені у захищеності своїх інвестицій та забезпеченості високим прибутком. Кожен трейдер може вибрати відповідний інструмент із цілого арсеналу представленого на сайті.

На відміну від більшості конкурентів, eToro не має єдиних правил і мінімальних рамок. Офіційний сайт цієї компанії – це соціальна мережа, у якій кожен сам визначає свій рівень участі. Тут ви можете спілкуватися та вивчати стратегії досвідчених гравців, знайти лідерів та копіювати їхні угоди, а також вести парну гру.

Оскільки торгівля ведеться через партнерів компанії, розташованих у різних країнах світу, то й умови неоднозначні – розмір мінімального депо варіюється від 50 до 200 USD, а відкрити його можна, поповнивши рахунок будь-якої платіжної системи. Інструментів для вибору також безліч:

  • Валютні пари;
  • CFD;
  • Цінні папери;
  • Сировина;
  • Метали;
  • Індекси.

Клієнту eToro пропонується найширший набір інструментів, за допомогою яких він може отримати свій капітал. Серед них акції, криптовалюти, індекси, валюти, біржові та товарні контракти.

Відгуки про eToro

Реальні eToro відгуки свідчать, що у кожного трейдера є не тільки необмежені можливості для спілкування, а й особистий кабінет, в якому можна відстежувати статистику та зберігати обрані навчальні матеріали.

еТоро – інноваційний майданчик, який практикує принципово новий підхід до трейдингу, навідміну від інших, наприклад Фібо Груп. Він об’єднує гравців ринку та дає можливість навчатися у процесі живого спілкування. Тому і негативних відгуків про нього не так вже й багато.

Відгуки реальних клієнтів про брокера eToro вельми неоднозначні: одні вважають його справжнім проривом, який дав можливість замкнутим і самотнім трейдерам налагодити стосунки між собою та отримати відчутну підтримку, інші налаштовані досить негативно, навіть називаючи чорним брокером, адже там, де гроші дружби немає. Але як кажуть, поки сам не спробуєш — точно не дізнаєшься. Удачі!