Геній придумав, як легко заробити, він робить гроші з повітря — буквально

Хлопець продає пакети з повітрям зі своїх легенів.

Житель Нової Зеландії придумав, як заробити на всесвітньому карантині, — хлопець продає в пакетах повітря, що видихається їм, в якому, як запевняє, немає вірусу, і це головна умова. Все для того, щоб покупці «могли подихати чистим киснем». Судячи з попиту, скоро молода людина стане багатою, інформує Ukr.Media.

Хлопець з Нової Зеландії, чиє ім'я невідоме, запустив стартап в умовах пандемії. Здавши тест на вірус і отримавши негативний результат, молода людина вирішила підзаробити.

Геній виставив на аукціон пакет з повітрям зі своїх легенів, щоб покупці, за його словами, змогли оточити себе здоровою атмосферою і не переживали за своє здоров'я.

"Після отримання негативного результату я вирішив, що поділюся своїм повітрям без вірусу з усім світом".

Пропозиція бізнесмена-початківця вже зацікавила потенційних покупців. Стартова ціна лота становила 80 тисяч Новозеландських доларів, але люди підвищили ставки, і тепер пакетик коштує 101 тисячу Новозеландських доларів (1,8 мільйона гривень).

Більш того, герой історії розповів журналістам, що деякі намагалися закупити пачки з повітрям оптом і просили підтвердити, що продавець живе саме в Новій Зеландії. Країна стала однією з перших у списку держав, в яких вдалося погасити спалах вірусу.

Аукціон закінчиться 20 серпня, і продавець поки не знає, куди витратить виручені гроші. Швидше за все, стартапер віддасть заробіток благодійній організації, яка допомагає лікарям боротися з вірусом.

Источник