Як Кейт Міддлтон підкорила принца Вільяма на першому побаченні

Вона вирішила, що вийде заміж за спадкоємця престолу, і втілила цілі в життя.

За чутками, в дитячій кімнаті Кейт Міддлтон висів на стіні всього один плакат. Зображений на ньому був не співак або актор, а юний принц Вільям. В одному з інтерв'ю герцогиня запевняла, що це зовсім не так, але подруги Міддлтон впевнені: з ранньої юності дівчина мріяла одружитися за старшого сина принцеси Діани, інформує Ukr.Media.

Дізнавшись, що Вільям вступив до коледжу Сент Ендрюса, Кейт відмовилася від навчання в Единбурзі і подала документи в той же заклад, що і об'єкт її зітхань. Вона точно знала, варто їм познайомитися, і Вільям не зможе встояти.

Вона зачаровувала його, керуючись головними принципами психології відносин. І у герцогині точно є, чому повчитися.

Стати другом

До першого побачення Кейт не намагалася сподобатися Вільяму, хоча проводила з ним багато часу. На відміну від нав'язливих прихильниць, вона вибрала іншу тактику і стала для принца хорошим другом. Саме Міддлтон підтримала рішення принца змінити факультет. При цьому вона часто виявлялася зайнята, коли Вільям дзвонив їй, намагаючись не стати тою яка завжди готова вислухати його.

Подивитися по-новому

Зблизившись з принцом, Кейт вдалася до найдієвішого методу виходу з френдзони: вона показала, наскільки сексуальною, жіночною і кокетливою може бути. На модному показі Міддлтон вийшла на подіум в абсолютно прозорій сукні, що демонтує її тонку талію і довгі ноги. Після побаченого Вільям інакше подивився на подругу і вирішив запросити її на побачення.

Не боятися бути собою

А на першій же романтичній зустрічі Кейт остаточно підкорила серце принца: вона вирішила пожартувати над хлопцем і зустріла Вільяма реверансом, від несподіванки він пролив на себе напій, а Міддлтон замість збентеження дзвінко розреготалася. Принц був убитий її безпосередністю і дружністю. Він зрозумів, що поруч з цією дівчиною точно не засумуєш.

Не тиснути і знати межі

Вся Британія з нетерпінням чекала, коли Кейт отримав від принца пропозицію руки і серця, але Вільям не поспішав. Преса лаяла спадкоємця престолу за повільність, а Кейт запевняла — їй комфортно просто бути з ним поруч. Вільям відчував, що на нього не тиснуть, тому із задоволенням проводив час з Кейт.

Однак, коли відносини тривали вже чотири роки, а пропозиція руки і серця так і не надійшло, Міддлтон прийняла рішучий крок: вона дала принцу відставку, заявивши, що не має наміру витрачати своє життя на очікування його високості. Вільям зрозумів, що може назавжди втратити ідеальну жінку і, нарешті, підніс їй заповітне кільце.

Источник